לקבלת הצעת מחיר בשבילכם מלאו את הפרטים הבאים

איך בוחרים סכו"ם איכותי?

איך בוחרים סכו"ם איכותי?

ישנם בעלי מסעדות הנוטים שלא להשקיע תשומת לב וחשיבה בבחירת סכו"ם עבור המסעדה. להלן מספר סיבות מדוע כן לחשוב גם על הפרט הזה:

  • ישנה חשיבות של מיצוב לפרטי העיצוב במסעדה וביניהם גם הסכו"ם. לקוחות המגיעים לסעוד מקבלים תחושה של חוסר השקעה כאשר הסכו"ם הערוך לפניהם נראה ומרגיש לא איכותי.
  • סכו"ם הוא חלק בלתי נפרד מעיצוב ההגשה במסעדה. הדבר נובע מכך שהסכו"ם נמצא על השולחן מתחילת הסעודה ועד סופה.
  • כדי להקרין החוצה סדר בהתנהלות המסעדה צריך, בין השאר, לשמור על סט סכו"ם אחיד עיצובית (למעט כפית/ כפית אספרסו או כף קינוח שלא חייבות להיות דומות לסט הסכו"ם הכללי מכיוון שהן מוגשות בנפרד בסוף הארוחה).

מגוון עיצובי הסכו"ם מתחלקים לשני כיוונים עיקריים: עיצוב רטרו/קלאסי, שמדבר בשפה אירופאית, או עיצוב מודרני המדבר בד"כ בשפת העולם החדש ומשלב אלמנטים של מזרח ומערב. חלוקה זאת אינה צריכה להוות בהכרח פרמטר בעת בחירת הסכו"ם, אשר תעשה בדרך כלל עפ"י מה מתכתב הכי טוב עם אלמנטים עיצוביים אחרים במסעדה.

בחירת הסכו"ם צריכה להיעשות אצל ספק אמין, המספק סטים של סכו"ם זמינים במלאי לטווח ארוך לצורך השלמות מעת לעת. כמו כן, חשוב לבחור סכו"ם איכותי ששומר על הברק לאחר זמן ממושך של שימוש ושומר על מראה אלגנטי ויוקרתי. 

להלן נקודות עיקריות שיסייעו בבחירת סכו"ם איכותי:

  • יש לשים לב לרמת הגימור הנראית לעין, לדוגמא בהיקף הכף או בקצה שיני המזלג.
  • חשוב לוודא עם הספק כי מדובר בסכו"ם  18% כרום למניעת חלודה, ו-10% ניקל אשר מסייעים בנראות טובה ומבריקה לאורך זמן במהלך השימוש. פלדת 18/10 , כמפורט, היא הסטנדרט לסכו"ם בכל העולם.
  • משקל הסכו"ם משתנה בהתאם לכמות החומר שבו. בד"כ סכו"ם בעל משקל כבד נתפס כיוקרתי ומושקע יותר מסכו"ם קל המקרין חיסכון כספי. לפני הבחירה הסופית של הסכו"ם חשוב לאחוז בו ולדמות אכילה על מנת לחוש את משקל הסכו"ם ביד. נוחות האחיזה של הסכו"ם תבוא בחשיבותה לפני עיצוב יפה במהלך הבחירה.
  • יש גודל פריטים סטנדרטי, המקובל בעולם, שהוא 19-20 ס"מ אורך (המזלג והכף). אורך זה נבדק ונמצא כאידאלי לאחיזה אגרונומית בסכו"ם תוך כדי שימוש.
  • בימינו מקובל, מלבד סכין השולחן (המשמשת למגוון מנות כגון ראשונות, דגים, מריחה וכדומה), להחזיק בנפרד מסט הסכו"ם סכין סטייק, שמטרתה לחתוך בקלות ומהירות את נתח הבשר. ישנה חשיבות לעיצוב שלה, אך גם כאן דגש על נוחות הסועד – אל תקנו למסעדה שלכם סכין שלא ניסיתם בעצמכם והרגשתם שאכן קל לחתוך בעזרתה.
סופרנובה מציעה מגוון רחב של סדרות סכו"ם מעוצבות בעיצובים מודרניים וקלאסיים , עשויות נירוסטה 18% כרום ו-10% ניקל, השומרים על הברק והנראות היוקרתי לאורך זמן. כמו כן, קיים מגוון סכיני סטייק איכותיות מאוזנות ארגונומית לחיתוך מושלם.

עוד מידע בנושא...

מלאו את הפרטים הבאים

ונחזור אליכם הקדם


קידום אתר בגוגל קידום אתר בגוגל