לקבלת הצעת מחיר בשבילכם מלאו את הפרטים הבאים

שמים את האוכל במרכז

שמים את האוכל במרכז

בתחום עיצוב הצלחות, דינמי ככל שיהיה, לעיתים ישנם טרנדים שתופסים מקום קבוע והופכים להיות צורך סטנדרטי בעולם ההגשה. אחד הבולטים בהם הוא צלחות עגולות בעלות שוליים רחבים ומרכז קטן. בהגשת המנות, מסדרים את המנה במרכז הקטן והשוליים נשארים תמיד נקיים.

בעבר, סגנון עיצובי שכזה נראה כמעט באופן בלעדי במסעדות שף. במסעדות ברמת בייניים, בתי קפה וכו' הייתה נטייה לחשוב על צלחות עם שוליים רחבים כאמצעי של מסעדות יוקרה להגיש מנות קטנות על צלחות גדולות, דבר ש'לא יראה טוב' בעייני האורחים שלהם. עם הזמן, ככל שעלתה תשומת הלב לעיצוב מנות, גם במסעדות ברמות הביניים ובתחום האירועים, השימוש בצלחות בעלות שוליים רחבים נעשה יותר נפוץ.

מספר יתרונות מרכזיים של הגשה בצלחות עם שוליים רחבים:

  1. מקלות מאוד על סידורי מנות במקומות שיש לחץ בסרוויס.
  2. מקרינות לסועדים תחושת 'נקי ומסודר', כשמוציאים בהן מנות.
  3. יש קשר פסיכולוגי בין גודל הכלי המונח על שולחן הסועדים לבין עד כמה התמחור שלה ירגיש להם סביר.

לדוגמא: מנה המוגשת בצלחת עמוקה עם שוליים רחבים בקוטר של 28-30 ס"מ – אם אותה מנה בדיוק תוגש לסועדים בקערה בקוטר 11-13 ס"מ, יהיה ברוב המקרים קשה לגבות עליה מחיר מלא, מבלי לקבל פידבקים שהמנה קטנה. אנשים מודדים את המנה במראה עיניים הרבה לפני שאוכלים ממנה.

 

בסופרנובה ניתן למצא מבחר צלחות בעלות שוליים רחבים – שטוחות ועמוקות, בגדלים שונים המתאימים ממנת פתיח ועד מנה עיקרית, במגוון חומרים וצבעים.

עוד מידע בנושא...

מלאו את הפרטים הבאים

ונחזור אליכם הקדם


קידום אתר בגוגל קידום אתר בגוגל